6 عامل موثر در خرید روغن صنعتی

خرید روغن صنعتی

هنگام خرید روغن صنعتی باید به چه نکاتی توجه کرد؟

اگرچه تجهیزات روانکاری بسیار مهم است اما این روش ممکن است چالش برانگیز باشد. هر تجهیزاتی که دارای اجزای متحرک است، باید روغن کاری شود؛ با این حال فاکتورهای زیادی برای خرید روغن صنعتی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود؛ بنابراین این فاکتورها می‌تواند به سرعت خسته کننده شود. ابتدا قبل از خرید روغن صنعتی، شما باید به یک سری از سوالات پاسخ دهید که این سوالات را برای شما لیست خواهیم کرد:

  • هر چند وقت یکبار باید دستگاه را روغن‌کاری کرد؟
  • عملکرد دستگاه چیست؟
  • آیا محیط اطراف تمیز است یا کثیف، مرطوب یا خشک، گرم یا سرد؟
  • سرعت حرکت ماشین آلات چقدر است؟
  • آیا تاثیری بر نحوه فرآوری مواد غذایی دارد؟

قبل از خرید روغن صنعتی مناسب، همه این نگرانی‌ها و سایر نگرانی‌ها باید برطرف شود.

با پاسخ به چندین نگرانی مهم مرتبط با روغن کاری، این مقاله امیدوار است به شما کمک کند تا روانکار مناسب را انتخاب کنید نه صرفاً ارزان‌ترین یا سریع‌ترین؛ حتی اگر قبلاً این تصمیم را گرفته‌اید، باز هم از اطلاعات زیر از درک گسترده عملکرد روان کننده‌ها سود خواهید برد.

خرید روغن صنعتی بر اساس عملکرد:

روغن صنعتی چه کاری انجام می‌دهد؟

از جمله نقش‌های بسیاری که روان کننده‌ها ایفا می‌کنند، تنظیم موارد زیر است:

  • اصطکاک (روان کننده‌ها مصرف انرژی و تولید گرما را کاهش می‌دهند)
  • فرسودگی (ساییدگی مکانیکی را می‌توان با روان کننده‌ها به حداقل رساند)
  • خوردگی (مواد خورنده با استفاده از روان کننده‌های با کیفیت بالا از سطوح سالم نگه داشته می‌شوند)
  • آلودگی (سایر ناخالصی‌ها توسط روان کننده‌ها به فیلترها و جداکننده‌ها منتقل می‌شوند)
  • دما (گرما توسط روان کننده‌ها جذب و منتقل می‌شود)
  • در مورد سیستم‌های هیدرولیک، روغن‌های هیدرولیک گاهی اوقات می‌توانند قدرت را نیز انتقال دهند.

همه این‌ها نشان می‌دهد که شما باید روان کننده خود را بر اساس مبانی خاصی که عملیات شما ایجاد می‌کند، انتخاب کنید. چند نمونه عبارتند از قرار گرفتن در معرض آب نمک، دمای پایین و فشار بالا. روان کننده‌هایی رو با برچسب‌هایی انتخاب کنید که به وضوح نوع شغلی که برای آن در نظر گرفته شده و محیطی که در آن کار می‌کنند، نشان می‌دهد.

خرید روغن صنعتی بر اساس مواد تشکیل دهنده:

در روغن صنعتی از چه موادی استفاده شده است؟

اگرچه به نظر می‌رسد روان کننده‌ها حاوی مواد شیمیایی کمی هستند اما در حقیقت روغن پایه واقعاً دارای انواع مختلفی از مواد افزودنی است. انتخاب این مواد، تنها بر اساس کاربرد مورد نظر روان کننده است. این موضوع در مورد گریس‌ها و روغن‌ها هم نیز صدق می کند. این تصور که گریس‌ها اساساً روغن‌هایی هستند که غلیظ کننده‌هایی به آنها اضافه شده است، چیزی است که بسیاری از مردم نسبت به آن ناآگاه هستند. نوع غلیظ کننده بسیار مهم است.

یک غلیظ کننده روغن معمولا از ذرات فیبری تشکیل شده است، روغن را مانند یک اسفنج در جای خود نگه می‌دارد تا خاصیت غلیظ‌تری به آن بدهد. در حالی که هر نوع غلیظ کننده مزایا و معایبی دارد، همه آنها به روش‌های متفاوتی کمک می‌کنند، به ویژه وقتی صحبت از پایداری برشی، پمپاژ، مقاومت در برابر حرارت و مقاومت در برابر آب می‌شود.

خرید روغن صنعتی بر اساس اصطلاحات:

این موارد به چه معنی است؟

برای خرید روغن صنعتی مناسب باید اصطلاحات را درک کنید. اصطلاحات معمولی شامل موارد زیر است:

ویسکوزیته: روغن یا گریس به غلظت یا مقاومت آن در برابر جریان اشاره دارد. ویسکوزیته بیشتر منجر به افزایش مقاومت جریان می‌شود.

ویسکوزیته سینماتیک: ویسکوزیته را می‌توان با استفاده از آزمایش ریختن مستقیم نشان داد. ویسکوزیته سینماتیک ممکن است توسط متخصصان روانکاری در کف مغازه نشان داده شود؛ زیرا انجام آن آسان است و به زمان کمی نیاز دارد.

وزن: این نیز به ویسکوزیته و ویژگی‌های جریان روغن در دمای معین بستگی دارد.

شاخص NLGI: سختی یا نرمی گریس را نشان می‌دهد. اعداد از 000 (مانند روغن پخت و پز) شروع شده و به 6 (مانند پنیر چدار) می‌رسد.

Runnout: عبارتی است که برای توصیف ظرفیت روغن یا گریس برای تحمل دماهای بالا استفاده می‌شود که منجر به سفت شدن روان کننده می‌شود.

پایداری برشی: ظرفیت روغن برای مقاومت در برابر تغییرات ویسکوزیته ناشی از فشار مکانیکی است.

فلز روی فلز: به حالتی اطلاق می‌شود که در آن هیچ گونه روغن کاری در یاتاقان یا کاربردهای دیگر باقی نمی‌ماند و این چیزی است که هر صاحب تجهیزات باید مانند طاعون از آن دوری کند.

خرید روغن صنعتی بر اساس سهولت استفاده

همه روغن ها به یک شکل استفاده نمی‌شوند. نحوه استفاده شما ممکن است، بسته به تجهیزاتی که دارید متفاوت باشد. در شرایط خاص، مانند یک لولایی که به راحتی در دسترس است، یک روان کننده آئسرول (اسپری روان کننده) می‌تواند کافی باشد.

گیربکسی که به راحتی در دسترس باشد، می‌تواند به راحتی با دست روی آن گریس زده شود اما یک دستگاه توضیع کننده خودکار، که فقط هر ۶ ماه یکبار باید دوباره پر شود، ممکن است برای مکان‌های صعب العبور، انتخاب فوق العاده‌ای باشد. یک دستگاه پخش کننده مداوم، می‌تواند گزینه ایده‌آلی برای زنجیرهایی باشد که باید به طور مکرر روغن کاری شوند. برای اطمینان از اینکه کدام روش بیشترین مزیت را به همراه دارد، اگر روانکار را از یک فروشنده محترم خریداری می‌کنید، با یکی از متخصصان آنها مشورت کنید.

خرید روغن صنعتی بر اساس طول عمر

روان کننده‌ها طول عمر ایده آلی دارند و باید پس از تمام شدن آنها تعویض شوند. عدم انجام این کار ممکن است منجر به تماس فلز روی فلز، شکستگی یاتاقان‌ها و سایر مشکلاتی شود که هزینه‌ها را بالا برده و باعث خرابی می‌شود. مسئله این است که همه چیز همیشه آشکار نیست.

نظارت بر دمای عملیاتی تجهیزات شما، یکی از مهم‌ترین تکنیک‌ها برای تعیین مدت زمان ماندگاری روغن است. گریس در اثر حرارت زیاد از بین می‌رود. عمر روان کننده به ازای هر ۱۰ درجه سانتیگراد (۱۸ درجه فارنهایت) افزایش بیش از ۶۵ درجه سانتیگراد (۱۵۰ درجه فارنهایت) به نصف کاهش می‌یابد. این بدان معناست که یک روان کننده فقط دو هفته در نمای ۱۶۸ درجه فارنهایت دوام می‌آورد،

در حالی که معمولاً یک ماه در دمای ۱۵۰ دزجه فارنهایت دوام می‌آورد. در دمای ۱۸۶ درجه فارنهایت به مدت یک هفته و در دمای ۲۰۴ درجه فارنهایت فقط ۳ یا ۴ روز قبل از نیاز به تعویض دوام می‌آورد. در واقع, حتی سطح بالای روانکار نیز در این شرایط محافظت اندکی را ارائه می‌دهد؛ زیرا روانکاری کار نمی کند.

ابزارهای کالیبراسیون دیجیتال، برای ردیابی گرما ایده آل هستند؛ زیرا شامل تجزیه و تحلیل ارتعاش و عکاسی حرارتی می‌شوند. همچنین توصیه می‌شود که فواصل زمانی روغن کاری خود را نیز رعایت کنید. این امر توسط سیستم‌های دیجیتالی خاص آسان‌تر می‌شود اما ممکن است به سرعت در زرکت های کوچکتر که هنوز به صورت دستی نگهداری می‌شوند، از کنترل خارج شود. هیچ اشتباهی نکنید شما باید حداقل یه کارمند را برای کنترل روغن کاری تعیین کنید، از جمله اطمینان از اینکه سوابق  به خوبی حفظ می‌شود.

خرید روغن صنعتی بر اساس قیمت روغن صنعتی

شما همان چیزی را که در زندگی برای آن پرداخت می‌کنید، دریافت می‌کنید، همانطور که  این موضوع در مورد بیشتر چیزها صدق می‌کند و در مورد خرید روغن صنعتی هم همینطور است. روغن معدنی برای کارخانه مواد غذایی ارزان و مطمئن است؛ بنابراین یک مرکز فرآوری مواد غذایی می‌تواند تصمیم بگیرد که از آن در شبکه‌های حمل و نقل خود استفاده کند. روغن معدنی ساده ارزان است اما معایب آن بیشتر از فواید آن است. به عنوان مثال، این روغن خاص ممکن است نشت کند تا یک محیط کاری خطرناک ایجاد کند، ناخالصی‌ها را برای تشکیل خمیر ساینده بکشد، یا کیفیت خروجی ضعیفی داشته باشد.

برای تعیین هزینه فقط به قیمت محصول تکیه نکنید. این مقدار را با هزینه‌های مربوط به تعویض یا خرابی، کالاهایی از دست رفته در نتیجه آلودگی و توقف تولید، زمان کارکنان و سایر هزینه‌های احتمالی برای کسب و کارتان مقایسه کنید. اگر به این معنی است که خط تولید جدید ۲ میلیون دلاری شما کارآمدتر و عمر طولانی‌تری دارد، نباید از خرج کردن چند صد دلار در ماه برای یک روان کننده ممتاز بی‌میل باشید.

در پایان، به خاطر داشته باشید که همه روان کننده‌ها یکسان ساخته نمی‌شوند، حتی اگر برای عملکرد تمام تجهیزات صنعتی لازم باشند. خرید روغن صنعتی ارزان بدون در نظر گرفتن عناصر ذکر شده، ممکن است یک خطای بسیار پرهزینه باشد و خرابی‌های پرهزینه ممکن است منجر به افزایش هزینه‌ها شود. همانقدر که شرکت‌های هوشمند و انواع تجهیزاتی که می‌خرند توجه می‌کنند، روغن کاری ماشین آلات خود را نیز در نظر می‌گیرند.

جمع بندی

ما در این مقاله سعی کردیم عوامل مهم و تاثیرگذار در خرید روغن صنعتی را بازگو کنیم. قبل از خرید روغن صنعتی، پیشنهاد می کنیم حتما مقاله های منتشر شده در سایت بازرگانی روغن کیان را مطالعه کنید یا حتما با مشاورین ما در تماس باشید تا بهترین گزینه را انتخاب و خرید کنید. برای خرید روغن صنعتی، گریس و روغن دنده صنعتی، می توانید با شماره های درج شده در سایت در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه