تفاوت روغن بهران اصل و تقلبی
در این مقاله می خواهیم در مورد تفاوت روغن بهران اصل و تقلبی صحبت کنیم. ما به چند نکته در مورد نحوه تشخیص تفاوت روغن بهران اصلی و تقلبی می پردازیم؛ زیرا خرید روغن بهران اصل برای مشتریان بسیار مهم است.
ابتدا اطلاعات کلی از روغن بهران اصلی را ارائه می دهیم. روغن بهران بیش از ۹۰ درصد از روغن پایه معدنی، سنتتیک و یا نیمه سنتتیک است و ۱۰ درصد هم از مواد افزودنی ضد سایش، ضد زنگ و… تشکیل شده است. افزودنی ها از ترکیبات شیمیایی تشکیل شدند که عبارتند از:
- مواد ضد زنگ و ضد ساییدگی
- مواد ضد کف و ضد اکسایش
- مواد پاک کننده و منفرق کننده
- بهبود اصطکاک و شاخص گرانروی
- کاهش نقطه ریزش
کمترین دمای کاری که ممکن است، روغن در آن جریان داشته باشد به عنوان نقطه ریزش شناخته می شود. به دلیل تغییر در ویسکوزیته و دمای کارکرد، روغن بهران اصلی به گریدهای مختلفی تقسیم می شود که هر چه این اعداد بالاتر باشد، گرانروی روغن هم بیشتر می شود. علاوه بر این، ویسکوزیته روغن می تواند گاهی اوقات همراه با نوسانات دما تغییر کند؛ یعنی می توانیم بگوییم که با گرم شدن روغن بهران، گرانروی آن کمتر می شود.
تا اینجا متوجه شدیم که روغن بهران اصلی خواص بسیار خوبی دارد و برای تشخیص اصالت روغن بهران اصل و تقلبی فقط باید دقت خود را افزایش دهیم. در ابتدا توصیه می شود که روغن صنعتی خود را از مراکز معتبر تهیه کنید. چون احتمال تقلبی بودن روغن کمتر است. مرحله بعدی، مقایسه ظاهری است؛ یعنی از طریق بسته بندی و برچسب محصول می توانید تفاوت روغن بهران اصل و تقلبی را تشخیص دهید.
تاریخ انقضا، یکپارچگی درب و بدنه روغن بهران از دیگر نشانه های محصول اصل است. دقت کنید محصول باید پلمپ و دارای هولوگرام باشد. شما می توانید از طریق رنگ، بو و غلظت روغن هم اصالت محصول را تشخیص دهید.
انواع روغن بهران
روغن ها از مهمترین محصولات صنعتی هستند و انواع روغن بهران به شکل بشکه ای و سطلی در بازرگانی روغن کیان موجود است که می توانید تهیه کنید. انواع روغن بهران عبارتند از:
- روغن توربین بهران: از این روغن برای کاهش اصطکاک و انتقال حرارت در یاتاقان و چرخ دنده ها استفاده می کنیم.
- روغن دنده صنعتی بهران: روغن دنده صنعتی یا واسکازین، تحمل دمای بالایی دارد که برای سلامت و ایمنی خودرو از آن استفاده می شود.
- روغن کمپرسور بهران: برای خنک کردن، تمیز کردن و پاکسازی قطعات کمپرسور از گرما و آلاینده ها استفاده می شود.
- روغن هیدرولیک بهران: این روغن های خنک کننده به دلیل عملکرد استثنایی در دماهای بالا و مقاومت در برابر زنگ زدگی، سایش و خوردگی در انتقال نیرو به کار می روند.
- روغن عملیات حرارتی بهران: روغن انتقال حرارت بهران که نقطه جوش بسیار بالایی دارد، در سیستم هایی که نیاز به سیال انتقال حرارت دارند، استفاده می شود.
- روغن ترانسفورماتور بهران: یک عایق سازگار با محیط زیست در دمای بالا است که برای استفاده در ترانسفورماتورهای الکتریکی مناسب است.
- روغن محافظ بهران: برای جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی سطوح داخلی موتورهای بنزینی و دیزلی استفاده می شود.
- روغن موتور بهران: این روان ککنده برای محافظت از قطعات متحرک موتور در برابر سایش و پارگی مناسب است.
- روغن نساجی بهران: برای محافظت از تجهیزات نساجی و محافظت از الیاف در برابر الکتریسیته ساکن است.
- روغن عملیات فلزکاری بهران: برای استفاده در دستگاه هایی که نیاز به حرکت روان و دقت بالا دارند، استفاده می شود.
- روغن مصارف عمومی بهران
یک لایه نازک از روغن بهران اصلی ممکن است سایش و خسارات قطعات را بر روی سطوح مختلف متحرک و ثابت کاهش دهد که این تفاوت روغن بهران اصل و تقلبی است. روغن های تقلبی عامل مهمی در بدتر شدن اصطکاک و آسیب هستند. اگر روانکار مناسبی را انتخاب کنید، هیچ آسیبی به ابزار و تجهیزات شما وارد نمی شود؛ برای این کار به کارشناسان روغن کیان اعتماد کنید و با شماره زیر تماس برقرار کنید تا مشاوره رایگان دریافت کنید:
شماره تماس: 09120233785
تست روغن صنعتی بهران
برای تسخیص اصل یا تقلبی بودن روغن بهران از تست روغن صنعتی استفاده کنید. برای این کار باید روغن را به مدت بیست دقیقه در فضای تاریک قرار دهید. اگر بعد از این مدت، روغن شروع به لایه برداری کرد، ممکن است مطمئن شوید که تقلبی است.
بخشی از آن را می توان برای تست روغن صنعتی بهران نیز استفاده کرد. از آنجایی که روغن بهران اصل با تجهیزات فلزی و لاستیکی سازگار است و به دلیل استقامت استثنایی خود در برابر حرارت تبخیر نمی شود؛ در این شرایط در صورت سوختن روغن به هیچ وجه از آن استفاده نکنید. در صورتیکه روغن را در حجم زیاد تهیه می کنید، می توانید از طریق آنالیز از خواص، سلامت، آلودگی و نهایتا درک کلی از وضعیت روغن پیدا کنید.